ALO 174
ALO 177
Görme Engelliler
TR
  • EN

T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
RİZE İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ
  • Anasayfa
  • KURUMUMUZ
    • İL MÜDÜRÜ
    • İL MÜDÜR YARDIMCISI
    • ŞUBE MÜDÜRLÜKLERİMİZ
    • İLÇE MÜDÜRLÜKLERİ
      • ÇAMLIHEMŞİN İLÇE TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ
      • ÇAYELİ İLÇE TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ
      • DEREPAZARI İLÇE TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ
      • FINDIKLI İLÇE TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ
      • GÜNEYSU İLÇE TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ
      • HEMŞİN İLÇE TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ
      • İKİZDERE İLÇE TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ
      • İYİDERE İLÇE TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ
      • KALKANDERE İLÇE TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ
      • PAZAR İLÇE TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ
      • ARDEŞEN İLÇE TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ
    • DİĞER BİRİMLER
      • DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ
      • SİVİL SAVUNMA UZMANLIĞI
  • FAALİYETLERİMİZ
    • PROJELERİMİZ
    • TARIMSAL DESTEKLENMELER
    • BİTKİSEL ÜRETİM VE BİTKİ SAĞLIĞI
  • İLİMİZ TANITIM
    • RİZENİN TARİHÇESİ
    • COĞRAFİ YAPI
    • EKONOMİ
    • KÜLTÜR
    • NÜFUS
  • KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
    • KALİTE POLİTİKASI
    • EL KİTABI
    • İŞ AKIŞLARI
    • İŞ TANIMLARI
    • SÜREÇLER
    • FORMLAR
    • PROSEDÜRLER
  • KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU
  • İletişim
Ara
    Skip Navigation LinksRize İl Tarım ve Orman Müdürlüğü > Haber

TGK EKMEK VE EKMEK ÇEŞİTLERİ TEBLİGİ KAPSAMINDA FAALİYET GÖSTEREN FIRIN ÇALIŞANLARINA HİJYEN EGİTİMİ VERİLDİ.

6.12.2022 / Gösterim Saysı : 269 / Arşiv

​Bilindigi üzere "TGK Ekmek ve Ekmek Çeşitleri Tebliği kapsamında faaliyet gösteren gıda işletmecileri sorumluluk alanları ile ilgili çalıştırdıkları personellerini gıda hijyeni ile ilgili konularda eğitim almalarını sağlamaları gerekmektedir." Bu kapsamda Bakanlığımız ile Türkiye Fırıncılar Federasyonu arasında imzalanan protokol gereği fırın çalışanlarına hijyen eğitimleri verilmektedir.

Çiftlikten sofraya güvenilir gıda arzını sağlamak amacıyla, İl Müdürlüğümüz tarafından Fırın, Pastane ve Unlu Mamul üreten işletme çalışanlarına Esnaf ve Sanatkârlar Odası işbirliği çerçevesinde "Temel Hijyen Kuralları" konulu eğitim gerçekleştirilmiştir. Esnaf ve Sanatkarlar Odası toplantı salonunda yapılan eğitimde TGK Ekmek Tebliği, gıdalarda riskler/bulaşma yolları, ekmek fırınlarında hijyen ve sanitasyon, gıda enfeksiyon ve zehirlenmeleri, tam buğday ekmeğinin önemi, ekmek israfının azaltılması konularında bilgilendirmeler yapılmıştır. 

Sektör çalışanlarına ilişkin hijyen eğitimlerine devam edilecektir.

 


Fotoğraf Galerisi (6)

Tüm fotoğrafları görüntülemek için buraya tıklayınız.

Son Haberler

  • İlimizde Hayvan Genetik Kaynaklarının Yerinde ...
  • Tarım Ve Orman Gençlik Konseyi İle Sektör Dina ...
  • Yarısı Sizden Yarısı Devletimizden
  • 3079 Adet Ev Hayvanı Kayıt Altına Alınmıştır.
  • Rize İli Alabalık Tesisleri Modernizasyonu Pro ...
  • 6 Ton Küçük Boy Balığa El Konulmuştur

Haber Arşiv

E-HİZMETLER

Gübre Takip Sistemi

Gübre Takip Sistemi

Tarım Tv

Tarım Tv

III. Tarım Orman Şurası

III. Tarım Orman Şurası

Alo 180

Alo 180

Geleceğe Nefes

Geleceğe Nefes

Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık

Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık

TARYAT

TARYAT

Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi

Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi

Kulak Küpe Sorgulama

Kulak Küpe Sorgulama

Hayvan Bilgi Sistemi

Hayvan Bilgi Sistemi

Tarım Orman Bülteni

Tarım Orman Bülteni

Türk Tarım Orman Dergisi

Türk Tarım Orman Dergisi

Dijital Tarım Pazarı

Dijital Tarım Pazarı

Atık Sularda Covid-19 Yayılımı Takibi

Atık Sularda Covid-19 Yayılımı Takibi

Türkiye Arıcılık Haritası

Türkiye Arıcılık Haritası

İLETİŞİM

    Rize İl Tarım ve Orman Müdürlüğü
  • Adres : Gülbahar Mah. Atatürk Cad. No.521 PK 53020 Merkez / RİZE

  • Telefon : 0464 213 04 58 (60-63-67)

  • Faks : 0464 213 04 57

  • E-Posta : rize@tarimorman.gov.tr

Android
IOS

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Biyogüvenlik
  • e-Kütüphane
  • e-İmza Servisi
  • Intranet
  • Hizmet İçi Eğitim
  • Bakanlık e-Posta
  • Arabuluculuk
YUKARI ​